Wilt u goed leren tekenen? Neem dan nu de stap en kom naar mijn Basiscurus Tekenen voor beginners.

U leert in een serie van 8 lessen hoe u een goede tekening maakt. Dit gebeurt aan de hand van een aantal basisbegrippen uit de tekenkunst. Die kunt u zien als bouwstenen voor een goede tekening. U leert tekenen naar de waarneming en dit gebeurt aan de hand van het stilleven. Een belangrijk onderwerp in de kunstgeschiedenis, dat op dit moment weer helemaal actueel is.

De eerste cursus is inmiddels volop bezig, maar u kunt zich alweer aanmelden voor een volgende ronde! (van dezelfde cursus).

De Tekenlessen vinden plaats in de maanden mei, juni en juli en worden gegeven in het Kees Blom Art Center. De lessen vinden plaats op de vrijdagochtenden van 9.30 - 12.00 uur. De eerste les is op vrijdag 17 mei a.s. en de laatste les voor de zomerstop zal plaatsvinden op vrijdag 12 juli. 

De cursus kost 200 euro. Prijs is inclusief lesmaterialen. U hoeft dus zelf niets aan te schaffen. Ook is er een reader met achtergrondinformatie en huiswerkopdrachten bij inbegrepen. Die thuisopdrachten zijn niet verplicht, maar als u thuis ook oefent, zult u meer vooruitgang boeken. De lessen zullen naast een stuk theorie ook bestaan uit veel schetsen en tekenen. Elke les zullen er stillevens worden opgezet waarmee we aan de slag gaan. We werken met houtskool. 

Adres: Schumanpark 131. Voor meer informatie en voor opgave kunt u mailen naar
gera.zoet@gmail.com of kees_blom@hotmail.com

Ook kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier op deze site.

www.gerazoet.nl
www.keesblomartcenterapeldoorn.nl