Wilt u een portret in opdracht laten schilderen, maar wilt u geen standaard klassiek portret? U wilt iets uniekers en persoonlijkers? Wilt u een portret dat past bij een bepaalde levensfase of een bijzondere gebeurtenis? Gaat uw dochter bijvoorbeeld bijna het huis uit, bent u zwanger van uw eerste kindje of wilt u een mooie trouwfoto op een bijzondere manier laten vereeuwigen: dan bent u bij mij aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld aan een bijzonder portret van uw kind met zijn geliefde huisdier of het vastleggen van een dierbare vakantieherinnering. Of een herinnering aan iemand die u  ontvallen is, kortom alles is mogelijk....

We maken samen een mooie foto of zoeken een bestaande foto uit, daarmee ga ik aan de slag en maak een aantal schetsen. Zodat u vooraf weet wat het ongeveer gaat worden. U kunt hierbij allerlei persoonlijke wensen aangeven op het gebied van kleur, symboliek, enzovoorts. Dit zal ik op een zo goed mogelijke manier in het portret proberen te verwerken.

Als het portret voltooid is komt er een bezichtiging, waarbij u eventueel nog aan kunt geven wat u anders zou willen zien. Deze ga ik dan nog doorvoeren voordat ik het portret daadwerkelijk bij u aflever.

Klik HIER voor voorbeelden.

Heeft u belangstelling en wilt u meer informatie, dan kunt u mij een email sturen.